You are here

Courses & Bell Schedule

Academic Completion Program

Courses to be offered in 2022 are: 

All courses run based on enrollment. Please check back for any course updates and changes.
 

Grade 9

  • Math 

Grade 10

  • Career-Life Education
  • Literary Studies and New Media (English)
  • Foundations of Math and Pre-Calculus
  • Science 
  • Social Studies 

Grade 11

  • Literary Studies (English)
  • New Media (English)
  • Foundations of Math
  • Pre-Calculus Math
  • Chemistry 
  • Life Sciences 
  • Physics

Grade 12

  • English First Peoples
  • Pre-Calculus Math
  • Anatomy and Physiology (Biology)
  • Chemistry
  • Physics
  • B.C. First Peoples
  • Social Justice

A maximum of one course may be taken at this time.

Courses run 8:05 a.m. to 1:25 p.m., Monday to Friday. Tuition fees apply for International students. 

Bell Schedule

July 4th – July 28th, 2022

8:05 am - 9:15 am  Session 1 (70min)
10 minute break
9:25 am - 10:35 am Session 2 (70min) 
10 minute break
10:45 am – 11:55 am Session 3 (70min) 
10 minute break
12:00 pm- 1:25 pm Session 4 (Asynchronous Flex Time) (85min) 

Asynchronous Flex Time 
As we continue to move towards an inquiry model in Summer School, we understand that flexibility is important.  Students may not need to be in the building at all times and for this reason we are offering teachers the option for asynchronous flex time in the afternoons should the lesson warrant it. This period is designed to support those students who are engaged in inquiry/project based learning and are able to do this off-site. Students may also be asked to be in the building for all sessions depending on the course and day.